ВЛАСЕНИЦА ОБЕЋАЛА ПОБЈЕДУ

302

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Власеница ће данас, уз подршку својих навијача, послије два узастопна ремија, покушати уписати побједу на свом терену. Пред меч осмог кола друголигашког Истока, са Илићком 01, изабраници тренера Јањића имају велика очекивања.

„С обзиром да смо једна од три екипе која од почетка сезоне није изгубила ниједан меч, а имамо жељу да останемо у врху табеле и добру екипу која то може остварити, а да нас чека утакмица пред домаћом публиком која нам из утакмице у утакмицу даје вјетар у леђа, ми идемо на побједу и уопште не размишљамо о неком другом исходу. Чињеница је и да је екипа из Брчког на зачељу табеле и да смо фаворити у овом сусрету, али то не значи да ћемо ишта препустити случају. На терен ће у 15.30 изаћи наш најјачи састав који ће дати све од себе да, прије свега, одигра једну добру партију, а ја нимало не сумњам да ће бодови остати у Власеници“, искрен је капитен Власенице Младен Мајсторовић.

Послије седам одиграних кола, Власеница је трећа на табели, са 17 бодова, док је Илићка 01, са само три бода, на претпосљедњем мјесту.