ВЛАСЕНИЦА ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ ЗА ПРОЉЕЋЕ

945

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Сви фудбалери на које у прољећној полусезони рачунају Управа и тренер Небојша Ковачевић потврдили су да ће и даље носити плаво-бијели дрес.

На прозивци играча ФК Власеница,  које је  извршена на Градском стадиону, појавило се 14 првотимаца, док је њих девет било оправдано одсутно.

“Нажалост, у наставку такмичења на друголигашком Истоку, не можемо рачунати на нашег дугогодишњег голмана Небојшу Ковачевића и једног од наших најбољих нападача Петра Дошића, који су, због посла, отишли у иностранство. Ипак, вјерујем да то неће много утицати на нашу игру јер су сви наши фудвбалери свјесни колико нам је битан не само останак у друштву друголигаша, него мјесто у самом врху табеле. Могу рећи да сам задовољан тренутним стањем у клубу, а вјерујем да ће након припремног периода све да се искристалише и да ће оно бити још боље”, навео је Ђуро ВУксић, предсједник ФК Власеница.

Он је додао да је сасвим довољно времена преостало да се екипа припреми за наставак сезоне.

“С обзиром да смо остали без два важна, квалитетна играча, настојаћемо да овај губитак надокнадимо и евентуално се појачамо на позицијама на којима за то буде било потребе. Важно је да су играчи у доброј кондицији, а у наредних тридесетак дана највише ћемо радити на тактичким припремама. Још увијек нисмо одлучили с ким ћемо и гдје одиграти припремне утакмице, али сигурно је да ће их бити између четири и шест. Наравно, наши навијачи ће на вријеме бити обавијештени о свему”, каже предсједник ФК Власеница.

На састанку који је одржан послије прозивке, разговарало се о условима у клубу и играчи су изразили своје задовољство ониме шти Управа чини да им омогући добре услове за тренирање.

Први тренинг ФК Власеница заказан је данас, у 16 часова.