ВЛАСЕНИЦА СЕ НЕ ПЛАШИ БУДУЋНОСТИ

555

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

У првом колу лиге за првака Власеница ће одмјерити снаге са лидером друголигашког Истока, екипом Будућности.

На гостовање у Пилицу Власеничани иду без превеликих очекивања, али спремни да се надмећу са екипом која је од почетка сезоне показала да јој је једини циљ прелазак у виши ранг такмичења.

Спремни за наставак такмичења: ФK Власеница

“Kао и све друге екипе, и ми смо једва дочекали да се сезона настави. С обзиром на резултате у претходном периоду, заслужено смо у лиги за првака, са најбољим екипама са Истока, и потрудићемо се да све утакмице до краја сезоне одиграмо што боље и да се изборимо за што бољи пласман. Током оове принудне паузе, нисмо тренирали само десетак дана, а чим је то дозвољено, наставили смо са тренажним процесом. Одиграли смо три пријатељске утакмице у којима су момци показали да су у доброј форми, жељни добрих резултата, и сматрам да у наставку неће бити никакав проблем да остваримо свој циљ. Противничку екипу добро знамо, јер у њој игра неколико фудбалера који су раније носили дрес Власенице. Будућност, због домаћег терена, али и према досадашњим резултататима, јесте фаворит у овом сусрету, али нас то неће поколебати да пружимо свој максимум и да пробамо донијети бодове из Пилице. У тиму ће нам на овом мечу фалити Славиша Мијатовић, који паузира због картона, и пар млађих играча. Иако повријеђен, капитен Небојша Kовачевић ће бити у стартној постави”, каже Ђуро Вуксић, предсједник Власенице.

Власеницу је прекид такмичења затекао на осмом мјесту на табели друголигашког Истока. У осамнаест одиграних кол, Власеничани су убиљежили 26 бодова, са осам побједа, исто толико пораза и два ремија, постигли 28 погодака, а примили 20.