ВЛАСЕНИЦА СПРЕМНА ЗА ПРВУ ПРОВЈЕРУ

1211

   Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Власеница, повратник у друголигашко друштво, данас ће одиграти прву пријатељску утакмицу у склопу припрема за предстојећу сезону. Први гост на власеничком Градском стадиону биће Будућност из Пилице.

   „Након седам дана тренирања, мислим да смо спремни и за прву пробу, па ћемо одиграти и прву припремну утакмицу. Угостићемо екипу пиличке Будућности која нам је увијек била велики ривал, а не сумњам да ће тако бити и у сезони која је пред нама. Ово је прилика да тренери обје екипе испробају све своје снаге, а резултат је нешто што је у другом плану“, казао је за наш портал Ђуро Вуксић, предсједник ФK Власеница.

Он је истакао да су, у складу са тренутном ситуацијом, у овом клубу предузели све неопходне мјере као би се заштитило здравље свих актера овог сусрета.

   „Извршили смо дезинфекцију просторија и трехничког простора, обезбијеђена су дезинфекциона средства и чланови обје екипе ће бити обавезни да дезинфикују руке, а како би се спријечио ближи контакт, пресвлачење играча ће бити омогућено у неколико одвојених просторија. Апелујем на наше навијаче који ће бити на утакмици да поштују прописане мјере, да држе дистанцу и користе заштитне маске, а ми ћемо свакако водити рачуна да се не наруши број који је прописан одредбама Републичког штаба за ванредне ситуације“, навео је Вуксић.

   Утакмица између друголигашких ривала Власенице и Будућности из Пилице почиње у 17.30 часова.