ВЛАСЕНИЦА СТАРТОВАЛА ПОРАЗОМ

1019

 

   Текст:Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Послије низа лоших резултата у Другој лиги, Власеница се у овој сезони нашла у друштву екипа у Регионалној лиги, група Исток. Нажалост, Власеничани су и нову сезону неславно почели.

У утакмици првог кола Власеница је у Каракају поражена од домаћег Радничког са високих 4:1. Голове за домаћи тим постигли су Сретен Еркић у 19. минуту, Вахидин Џилић у 40. и 54. и Миладин Перић са бијеле тачке у 88, док је пораз Власенице поготком у 73. минуту ублажио Миломир Миловановић.

Тренер Власенице, Владимир Јањић, разочаран је и игром и залагањем својих пулена.

    – Иако смо припреме почели на вријеме, вриједно радили на свим аспектима игре, на одиграним пријатељским утакмицама показали да знамо играти фудбал, јуче нам се поново осветила неозбиљност неких играча. Из објективних разлога, неколико првотимаца није могло играти, док су неки потпуно неприпремљени и немотивисани дошли на утакмицу. Морам рећи да резултат не показује оно што се заиста догађало на терену. Противник је у првом полувремену искористио обје прилике које је имао, док ми и нисмо створили неку изгледну прилику. У другом полувремену ситуација се потпуно промијенила. Потпуно смо преузели иницијативу, били доминантнији, али није нам се дало да преокренемо резултат. Домаћа екипа је искористила нашу стару бољку – прекиде, тако да је утакмица завршена њиховим потпуним тријумфом. Свој максимум су пружили Мајсторовић, Секулић и Вукичевић, али утакмицу игра 11 играча, а не само три. У договору са управом, планирамо да наредних дана одржимо састанак са играчима, да ријешимо ову ситуацију, јер неозбиљност више не можемо толерисати. Надам се да ће се ситуација стабилизовати и да ћемо почети да се враћамо тамо гдје нам је и мјесто, – каже Владимир Јањић, тренер Власенице.

ФК Раднички – ФК Власеница 4:1 (2:0)
Стадион: Крај пруге у Каракају
Гледалаца: 100
Судија: Стефан Малетић (Бијељина)

Стријелци: 1:0 Еркић у 19, 2:0 В.Џилић у 40, 3:0 Ва.Џилић у 54, 3:1 Миловановић у 73, 4:1 Перић у 88. (једанаестерац)
Жути картони: Васић, В.Џилић, Пандур (Раднички), Мијатовић, Челић, Секулић (Власеница)

Раднички: Стевановић, Јовичић, Ивановић, Јеремић, Вуксић, Васић, В.Џилић, Ва.Џилић (од 82. Херцеговац), Еркић, Пандур (од 51. Савић), Перић.
Тренер: Жељко Несторовић

Власеница: Обрадовић, Божић, Вукичевић, Мијатовић, Челић, Петковић (од 31. Г.Петровић), Д. Петровић (од 61. М.Петровић), Миловановић, Ковачевић, Мајсторовић, Секулић
Тренер: Владимир Јањић