ВЛАСЕНИЦА УЗЕЛА ПОБЈЕДНИЧКИ ПЕХАР У ТОПЛИЦИ

962

   T.Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Побједник Меморијалног фудбалског турнира „Свештеномученик Бобан Лазаревић“, који је у недјељу, 8.7.2018. године, одржан у Топлици, је екипа Власенице.

   Власеничани су на путу до финала савладали екипе Зворник-путева, Братунца и Локања, а за побједнички пехар су се борили са домаћом екипом Топлице, коју су побиједили  резултатом 2:1

    Власеничани не крију задовољство што су одбранили прошлогодишњу титулу.

    „Власеница већ традиционално има своје представнике на овом турниру, који се, у оквиру Петровданских дана, одржава у спомен на свештеника Бобана Лазаревића, који је погинуо 5.7.1992. године, и све страдале Србе у Подрињу. Поносни смо што смо и ове године, као и претходне, у јакој конкуренцији, освојили прво мјесто. Драго нам је што овај турнир из године у годину постаје масовнији, о чему свједочи и чињеница да је 2017. на турниру учествовало осам, а ове године 14 екипа из Српске и Србије. Захвални смо начелнику општине Власеница Мирославу Краљевићу што је и ове године подржао и помогао наш одлазак на овај турнир“, казао је Ђуро Вуксић из побједничке екипе.

    Пехаре за освојена прва три мјеста и захвалнице учесницима уручио је начелник општине Сребреница Младен Грујичић, покровитељ Меморијалног турнира „Свештеномученик Бобан Лазаревић“.

    Екипа Власенице играла је у саставу: Небојша Ковачевић, Ненад Дракулић, Ђуро Вуксић, Зоран Радивојевић, Витомир Томић, Срђан Сладоје и Миломир Миловановић, који је, са пет погодака, био најбољи стријелац у тиму.

Екипа Власенице на Меморијалу “Свештеномученик Бобан Лазаревић”