ВЛАСЕНИЦА ВЕЧЕРАС ДОБИЈА ПОБЈЕДНИКА

962

   Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Власеница ће вечерас добити побједника турнира у малом фудбалу који се одиграва у склопу  Радничких спортских игара, а које су, на иницијативу начелника Власенице Мирослава Kраљевића, организоване поводом обиљежавања Дана Републике Српске – 9. јануара.

    „До сада је све текло по плану и, након три дана одигравања утакмица по групама, за побједнички пехар бориће се: Општина, Електро, Полиција и Бирач. Прва полуфинална утакмица игра се од 18 часова, друга пола сата касније, а послије 20 часова планирано је одигравање мечева за треће мјесто и финални сусрет. Kонкуренција је јака и све екипе су мотивисане да се изборе за титулу најбоље, тако да нас сигурно очекују занимљива надметања на терену. Kао и претходних дана, очекујемо много навијача на трибинама спортске сале нашег Средњошколског центра „Милорад Влачић“, гдје се турнир одвија. Ово је први пут да се у нашем граду организује оваква спортска манифестација и интересовање, и такмичара и публике, је заиста велико, што показује да смо одрадили добар посао и да ће Радничке спортске игре постати традиција у Власеници“, казали су из Организационог одбора.

   Награде и признања побједницима турнира биће уручене на манифестацији која ће, поводом обиљежавања Дана Републике Српске, бити уприличена 9.1.2019. године у 19 часова, на Тргу српских бораца у Власеници.