ВЛАСЕНИЧАНИ ОДИГРАЛИ УТАКМИЦУ СА ДЈЕДОМ МРАЗОМ

841

    Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Најмлађи власенички фудбалери одиграли су једну необичну утакмицу. Занимљив, али нимало попустљив, противник био им је главом и брадом Дјед Мраз.

   „На крају ове, за нас успјешне, године одлучили  смо да и наше пјетлиће, дјечаке рођене између 2010. и 2013. године, наградимо и покажемо им да цијенимо њихов труд, рад и одличне игре које су показали у свим утакмицама које су одиграли. Наравно, награда је требала бити у складу са празничним расположењем. Позвали смо неколико родитеља који су одмах подржали нашу идеју, прикупили смо новац и купили 50 новогодишњих пакетића. Дјечаци нису знали шта се спрема, дошли су на тренинг, а на терену у спортској сали Средњошколског центра „Милорад Влачић“, дочекао је их је омиљени дјед у црвеном одијелу. Морам истаћи да се Дјед Мраз показао као добар голман, али наши малишани су доказали да су одлични фудбалери и да клуб у будућности неће морати бринути за играче. Пошто су неки дјечаци дошли у пратњи браће и сестара, пакетићи су подијељени и њима. Вјерујем да ће овај мали знак пажње наше мале фудбалере мотивисати да у сљедећој години још вредније тренирају и још боље играју“, казао је за наш портал Владимир Јањић, тренер у Школи фудбала ФK „Власеница“.

   А ко је побиједио у овом несвакидашњем мечу и шта је за то добио?

   Побједници су, сигурно, тренер Јањић и родитељи који су реализовали ову идеју, а највећа награда свима су срећни и задовољни дјечији осмијеси, као и радосна граја која је одзвањала током ове утакмице.