ВЛАСЕНИЧКИ ЛОВЦИ ПРОДУЖИЛИ МАНДАТЕ ТОДОРОВИЋУ И КРАЉЕВИЋУ

1805

    Tекст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   На челу  ЛУ „Игришта“ и у наредне четири године биће Марко Тодоровић, одлучено је на  Изборној скупштини овог Удружења. Повјерење власеничких ловаца оправдао је и Мирослав Краљевић који је, као и прије четири године,  једногласно изабран за предсједника Скупштине Удружења. 

   Нови-стари предсједник обећао је да ће руководство наставити да ради у најбољем интересу Удружења. 

   „Захвалио бих се свим делегатима на поновном избору, али то је само један од показатеља да смо у претходне четири године радили добро.Морам истаћи да смо претходну годину завршили са суфицитом на рачуну. Извршили смо све финанскијске  обавезе према Министарству, Ловачком савезу, Ловочуварској служби, све трошкове које смо имали, и остварили смо вишак средстава, што је за сваку похвалу, и вјерујем да је то превагнуло да се делегати одлуче да нам повјере још један мандат. У наредном периоду ћемо улагати у ловно-техничке објекте, прихрану и заштиту дивљачи, јер је то један од основних услова за добар рад и да привучемо велики број ловаца. Лов може бити велики туристички потенцијал и мислим да ЛУ „Игришта“ може да се оствари и у овој области“, сигуран је Марко Тодоровић. 

   Мирослав Краљевић је истакао  да је показатељ доброг рада руководства ЛУ „Игришта“ то што су сви добили повјерење ловаца и за наредне четири године.

   „Поред Марка Тодоровића и мене, на функцији потпредсједника Скупштине је остао Спасоје Николић. Све одлуке су проведене  једногласно, што је, заиста било задовољство  чути. Захвалио бих се свима онима који су ме подржавали и који ме подржавају. Без сумње ћу свој посао, као и досад, обављати одговорно, на највишем нивоу, као што то радим и као начелник општине, на задовољство свих наших грађана. Заказани су нови састанци, направљен план рада, у складу са законом смо поредали све како треба: план за ловну сезону, календар…Морам истаћи да имамо изузетну сарадњу са Министарством за пољопривреду, шумарство и лов,  Ловачким савезом Републике Српске, помоћником министра Гораном Зубићем, предсједником Савеза Савом Минићем, који су заиста сјајни, велики људи који помажу рад нашег Удружења. Већ наредне седмице имам заказан састанак са министром, на коме ћемо се дотаћи  и тематике везане за лов и ловство. Идемо успјешно у нове четири године и бићемо ту за све, све док нас буду бирали“, обећао је предсједник Скупштине ЛУ „Игришта“. 

   ЛУ „Игришта“ броји око 200 ловаца.