ВЛАСЕНИЧКОМ ВРТИЋУ ТРИМЕР НА ПОКЛОН: ОД ДАНАС ДЈЕЧИЈА ИГРА У ЉЕПШЕМ ДВОРИШТУ

628

   Текст и фото: Редакција/ Инфо портал Власеница24

   Микрокредитна фондација МИ- Боспо Власеница уручила је данас пригодан поклон власеничком вртићу ”Први кораци”, чији ће упосленици који су задужени за уређење дворишта, од данас обављати лакши и темељнији посао.

   ”Наша Јавна установа послује тако што у склоп свакодневних активности малишана тежимо да уврстимо што дужи боравак у природи, за шта имамо велико двориште које ће од сада бити уређивано тримером, што у великој мјери олакшава посао и доприноси љепшем изгледу објекта”, изјавила је за наш портал Марија Тодоровић, директорица вртића.

   Она је додала како у име свих запослених у вртићу ”Први кораци” и у своје лично име овом приликом жели јавно изразити велику захвалност Микрокредитној фондацији МИ- Боспо Власеница, која је самоиницијативно одлучила помоћи особљу вртића да малишанима омогући безбижне игре и радости у природи.

   ”Такође смо дошли на идеју да дјеци практично покажемо шта је то тример те им демонстрирамо како та направа функционише, па смо данас одрадили својеврсну показну вјежбу уређења дворишта, за коју су предузете све адекватне безбједоносне мјере”, закључила је Тодоровићева.