“YUKKI” ДИЈЕЛИО БЕСПЛАТНО СЛАДОЛЕДЕ УЧЕНИЦИМА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У ВЛАСЕНИЦИ

956

 

    Компанија „МС-Милошевић“ Власеница данас је обрадовала најмлађе суграђане. Представници ове компаније, у сарадњи са Општином Власеница и ОШ „Вук Караџић“,  ученицима овe школе и суграђанима дијелили су сладоледе бјелоруске компаније YUKКI, чији су овлаштени дистрибутер.

   Директор компаније Наталија Станисављевић рекла је да овдје у Власеници раде већ другу годину те су одлучили  да почасте дјецу и да им уљепшају дан квалитетним бјелоруским сладоледом, а чија дистрибуција је почела на тржишту РС и БиХ.

   -То је један мали гест наше фирме за дјецу, а све активности спроводимо у сарадњи са општином Власеница, а сладоледи ће бити дистрибуирани и у три подручна одјељења ове школе, рекла је Станисављевићева.

    Директор ОШ „Вук Караџић Власеница“ Данка Милић Кезуновић похвалила је овај гест компаније  „МС-Милошевић“ и Општинске управе. Она је рекла да се компанија “МС Милошевић” из Власенице, одазвала позиву школе да данас обрадује наше ђаке бјелоруским сладоледом.

   Малишани нису крили задовољство, истичући да им је овај гест уљепшао почетак школске године.

   Основну  школу „Вук Караџић“ у Власеници похађа укупно 655 ученика у централној школи и подручним одјељењима у Мишарима, Цикотској Ријеци и Церској.