ЗАВРШЕН ХУМАНИТАРНИ ОДБОЈКАШКИ ТУРНИР

1226
Фото:Т.Влачић/ЖОК "Нет"

Текст:Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

 

У фискултурној сали Средњошколског центра „Милорад Влачић“ у Власеници, у организацији ЖОК Нет, а под покровитељством општине Власеница, јуче је одигран хуманитарни одбојкашки турнир. На турниру, чији је циљ био прикупљање новчаних средстава за помоћ у лијечењу Милана Симетића, учествовале су три екипе: ЖОК Нет, ОК Рудар из Угљевика и ОК Либеро из Бијељине.
У такмичарском дијелу одигране су три утакмице, након којих је екипа домаћина заузела прво мјесто, другопласирани су били гости из Бијељине, а трећи екипа из Угљевика. У ревијалном дијелу одигране су утакмице између најмлађих чланова све три екипе. Све утакмице је судила Дејана Мијић, судија Пионирске лиге Републике Српске.
Тринаестогодишњем Милану Симетићу из села Калабаче потребно је 300.000 евра за трансплатацију бубрега и јетре на клиници у Падови. Суму од 220 КМ, која је прикупљена на турниру, тренер Власеничанки, Тихомир Влачић, ће наредних дана предати породици Милана Симетића

Резултати одиграних утакмица:
ОК Либеро – ОК Рудар 3:0 (25:8, 25:11, 25:15)
ЖОК Нет: ОК Либеро 3:1 (23:25, 26:24, 25:21, 28:26)
ОК Рудар: ЖОК Нет 0:3 (15:25, 15:25, 10:25)

Састави екипа:
ОК Либеро: Станојловић, Митровић, Цацановић, Џувић, Ђукић, Миловић, Топаловић, Бућан, Драгојловић, Ђурић, Новаковић, Ристивојевић, Предић.
Тренер: Бојан Квргић
ОК Рудар: Секулић, Стевановић, Јовановић, Трифковић, Ђокић, Симић, Поповић, Миљановић, Гајић, Зеленовић, Јакшић, Видовић, Сандо, Јовичић, Пејић, Петричевић, Којић, Вујовић.
Тренер: Маријана Николић
ЖОК Нет: Мијић, Николић, Дракулић, А.Мазић, З.Мазић, Ковачевић, Матић, Ступар, Максимовић.
Тренер: Тихомир Влачић

Фото:Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24