”ЗВОРНИКПУТЕВИ”: ЗИМСКА СЛУЖБА СПРЕМНА ЗА НОВЕ ПАДАВИНЕ

356

   У Републици Српској и Федерацији БиХ на дионицама у вишим предјелима и преко планинских превоја, због нових сњежних падавина одвијање саобраћаја је отежано и успорено, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

   У власеничкој и сусједним општинама саобраћај се одвија уобичајено а из предузећа ”Зворникпутеви” саопштавају да је све спремно за нове сњежне падавине.

   Упосленик ”Зворникпутева”, возач Д. Ступар, за наш портал је изјавио да ова фирма на стању има довољно агрегата за посипање, те да су машине адекватне и прописно сервисиране за чишћење.

  ”Пункт зимске службе ”Хан Поглед” тренутно располаже са 2 камиона, у функцији су и гредер, скип, машина за утовар и друге помоћне машине”, додао је Ступар.

  Он је такође нагласио како дежурне екипе ”Зворникпутева” редовно излазе на линије и то по утврђеном дневном распореду вечерњих и јутарњих обилазака терена. ”Дежурни смо 24 сата и нема пауза”, истакао је Ступар.

   Екипа ”Зворникпутева” се захваљује грађанима на разумијевању и стрпљењу и апелује на возаче да у саобраћају буду опрезни, уз обавезно коришћење адекватне, законом прописане зимске опреме.