МКФ ПАРТНЕР ПОКЛОНИО ДВА СЕРВЕРА ВЛАСЕНИЧКИМ СРЕДЊОШКОЛЦИМА

737

Текст: Т. Голијанин / Инфопортал ВЛАСЕНИЦА 24

Захваљујући МКФ Партнер, рад у информатичким кабинетима у СШЦ „Милорад Влачић“  биће квалитетнији и лакши.

Представници ове фондације посјетили су власенички средњошколски центар и в.д. директора Илинки Нинић уручили два сервер уређаја.

„Срећни смо што је и наша школа једна од оних која је испунила услове  јавног позива и што  су у нашу школу стигла два сервер уређаја. Ова опрема ће бити корисна за унапређење наставе информатике, а много ће  олакшати рад и професорима,  јер даје могућност да се са једног мјеста контролише и управља радом осталих рачунара.  С обзиром да у школи имамо два информатичка кабинета, ова два сервера су тренутно довољна за наше потребе. Наш задатак  је да  опрему чувамо и одржавамо у добром стању у каквом смо је и добили. Захвални смо МКФ Партнер на овом поклону, јер добра техничка опремљеност кабинета  је предуслов за извођење квалитетне наставе информатике у школи“, истакла је Нинићева.

МКФ Партнер је у септембру расписао јавни позив за додјелу 60 сервера средњим школама у БиХ, а након проведене процедуре, Средњошколски центар „Милорад Влачић“ у Власеници је добио два уређаја.