АЛЕКСАНДАР ГАТАЛИЦА – ВЕЛИКИ РАТ / КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ ВЛАСЕНИЦА

349

   Текст: Т.Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Народна библиотека у Власеници, у сарадњи са Општином Власеница и Културним центром, одлучила је да поводом Свјетског дана књиге – 23.4, љубитеље писане ријечи обрадује дружењем са једним од најнаграђиванијих савремених српских писаца Александром Гаталицом.

    Милош Пепић, директор власеничке Народне библиотеке, истиче да су се потрудили да за своје суграђане приреде књижевно вече са реномираним писцем.

    „С обзиром да је Александар Гаталица међу најчитанијим писцима нашег доба, за наш град је ово посебан културни догађај. Није било лако уговорити ово гостовање, због бројних обавеза које писац има, али вјерујем да ће се наш труд исплатити и да ће наши суграђани уживати у прeдстављању књижевног дјела добитника многобројних и домаћих и међународних признања. Захвалио бих се нашој локалној самоуправи на помоћи у организацији овог догађаја“, казао је Пепић.

   Књижевно вече са Александром Гаталицом биће уприличено у просторијама Народне библиотеке у Власеници, у сриједу 18.4.2018. године у 18 часова.