АПЕЛ ИЗ ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

1550

 

    Поштовани грађани,

    У складу са новонасталом ситуацијом, мoлимо вас да поступате одговорно и у складу са наредбама и препорукама, како бисмо спријечили било какву нежељену ситуацију. Посебно апелујемо на лица која су недавно дошла из европских земаља да се обавезно јаве у Дом здравља, да избјегавају контакт са другим особама и придржавају се упутстава здравствених служби. Такође молимо грађане, уколико имају информацију да је неко допутовао из иностранства, а свој долазак није пријавио, да то обавезно пријаве Полицијској станици Власеница како би се могло благовремено реаговати.

   Препоручујемо родитељима који користе услуге ЈУ „Први кораци“ да избјегавају одвођење дјеце у обданиште, изузев ако никако нису у могућности да организују  њихово чување.

   Молимо Вас да ова упозорења схватите озбиљно и да се придржавате наредби, препорука и мјера. Кина је успјела да сузбије епидемију само дисциплинованим понашањем свих појединаца, што очекујемо и од наших грађана.

   Напомињемо да ће „Нај апотека“ Власеница бити дежурна и доступна 24 часа дневно. Грађани који буду имали потребу за набавком одређеног медикамента након радног времена, могу се обратити на број телефона 065272799 – Младен Бојанић.

                                                                                                                               Командант штаба:
Мирослав Краљевић