BEER FEST – VLASENICA 2017. / 2. DAN

1355
Фото: Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Tekst: Redakcija / Info portal VLASENICA 24

   Drugog dana “Bir festa”, koji se održava u Vlasenici, na festivalskoj bini nastupio je popularni niški roker Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija.

   U okviru sinoćnjeg programa, uz Milosavljevića, nastupili su i vlasenička rok grupa “Ad hok bend”, “Arka bend” iz Bijeljine, te di-džej Zee.

   Velikom broju okupljenih Vlaseničana i njihovih gostiju obratio se i načelnik Vlasenice Miroslav Kraljević, koji je rekao da je srećan zbog toga što se, po prvi put, jedan tako važan muzički događaj održava u tom gradu.

    “Ja kao načelnik i Opština Vlasenica moramo da učinimo sve da se vrati život ovoj opštini, koja je, nažalost, u proteklih nekoliko godina otišla u nekom drugom pravcu. To nam je obaveza da radimo, više stvaramo i da učinimo život ljudima koliko-toliko ljepšim, bez obzira koliko je teško vrijeme u kojem živimo”, rekao je Kraljević.

   U okviru završne festivalske večeri, večeras će nastupiti grupe “Ad hok bend” I, “4 Tune”, “Arka bend”, di-džej Veki, te zvijezda večeri, Amel Ćurić i njegov bend.

    Pokrovitelj ove trodnevne manifestacije je Opština Vlasenica.