ДРУГИ ДАН БИР ФЕСТА У ВЛАСЕНИЦИ- ПУБЛИКА ПЈЕВАЛА У ГЛАС СА ЦРВЕНОМ ЈАБУКОМ

1632
Фото: Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

 

    Текст: Т.Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    „Бир фест је манифестација по којој Власеница постаје препознатљива и задовољан сам што су Општина Власеница и наш Културни центар смогли снаге да организују  све ово и угосте најквалитетније групе са нашег простора. Циљ нам је да се грађани Власенице и цијеле наше регије шире и уже, веселе, друже, воле, поштују, уважавају и да бар на тренутак забораве неке тешке ствари које их прате у животу.  Све се може ако постоји воља и ми, ја као начелник и локална управа, ћемо подржати све на том путу, а доказ су и ова два младића, Родољуб и Драгољуб, којима ни физички хендикеп није био препрека да се баве ониме што воле – спортом и музиком, и да у томе постижу запажене резултате, али и да, уз подршку Општине,  развију властити посао“, истакао је начелник Мирослав Краљевић, изашавши на бину у власеничком Градском парку, у друштву браће Станишића, који су најбољи примјер младих који се боре за боље сутра у заједници у којој живе. 

   Начелник Краљевић је изразио захвалност свима који су подржали одржавање Бир феста у Власеници, а посебно  Влади Републике Српске и премијеру Радовану Вишковићу. 

 

   Мајсторси су загријали атмосферу у власеничком Градском парку.

   „Ми смо у Власеници били и прошле године и носимо најпозитивније утиске и по питању атмосфере  и организације и драго нам је што смо поново били пред власеничком публиком која нам даје енергију“, рекла је Јована Костић из шесточланог бенда Мајсторси.

 

   Братуначка Инфузија је увијек радо виђена у Власеници. 

   „Ово је сјајна манифестација и било би добро да сваки град има неки овакав музички спектакл. Публика је одлична, ужива у музици,  драго нам је да овдје имамо своје фанове и видимо се и сљедеће године на истом мјесту“, није штедио похвале Рајко Остојић чији је бенд  ове године ушао у финале чувене зајечарске Гитаријаде.

 

   Око 2 000 посјетилаца са Црвеном јабуком је у глас пјевало све њихове хитове. 

   „Омладина је будућност сваке државе и овакви догађаји треба да се праве баш због њих, да се млади друже, разговарају, да изађу из виртуелног свијета, да науче да шетају, да воле.. Власеница је мала, први пут смо у њој,  за овакву манифестацију треба много снаге и енергије, и они су ово врхунски одрадили“, казао је популарни Жера, фронтмен Црвене јабуке. 

 

   Небојша Живковић, директор Културног центра, који је уз Општину Власеница, организатор трећег Бир феста Власеница 2019, задовољан је што ова музичка манифестација окупља публику свих  узраста и којој, из године у годину, нуде различите музичке садржаје. 

 

   Треће, завршне вечери Бир феста, са публиком ће пјевати Арка бенд, Битанге и принцеза,  и један од најпопуларнијих рок-бендова Ван Гог, а као и сваке вечери, добру атмосферу ће правити и ди-џеј Веки.