КОЈИЋ ПОКАЗАО КАКО СЕ ВОЛИ КЛУБ: ВЛАСЕНИЦА ДОБИЛА ВРИЈЕДНУ ОПРЕМУ

1050

    Tекст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Иако је прије десетак година отишао из Власенице, у коју је као дјечак стигао ношен ратним дешавањима, Младен Kојић није заборавио град у коме је провео своје младалачке године, пријатеље које је стекао, ни фудбалски клуб на чијим је утакмицама био ватрени навијач.

   Kојић, сада успјешни предузетник у Београду, недавно је посјетио власенички Градски стадион и руководству ФK Власеница уручио вриједан поклон.

  „Иако никада није званично био играч нашег клуба, наш пријатељ Младен Kојић Kоја је, док је живио у Власеници, често тренирао са нама, а на неким незваничним утакмицама радо је стајао на гол, јер је био заљубљеник у голманску позицију. У контактима са нашим дугогодишњим капитеном, а сада и тренером, Небојшом Kовачевићем, и са мном, Младен је, схвативши да нам недостаје опреме, одлучио да нам помогне. За само седам дана, преко својих веза обезбиједио је и донио нам опрему вриједну  око 2 000 евра. У пакетима који су стигли у Власеницу биле су: тренерке, дресови, шорцеви, поло мајице, дуксерице, шушкавци, штуцне, торбе, три пара голманских рукавица, десет лопти – пет за игру, пет за тренинге. Ова опрема нам је стигла у правом тренутку и без бриге чекамо предстојеће утакмице”, рекао је за наш портал Ђуро Вуксић, предсједник ФK Власеница.

   Вуксић истиче да би многи други требало да се угледају на Kојића.

  „Надам се да ће и други пријатељи клуба који су у могућности да помогну, слиједити Kојићев примјер који је за сваку похвалу и поштовање. Нажалост, многи којима је клуб био одскочна даска за успјешну каријеру, никада се нису сјетили да бар нашим омладинцима нешто поклоне и тако их мотивишу, али и помогну да остану и опстану у овом спорту. У своје име и у име цијелог нашег спортског колектива захваљујем се нашем пријатељу и људима који су са њим учествовали у набавци,  на овом вриједном поклону, а овај гест ми сигурно нећемо заборавити“, истиче предсједник ФK Власеница.

  Младен Kојић сматра да је учинио оно што би требао сваки прави пријатељ.

  „Иако више не живим у Власеници, за њу ме вежу лијепа сјећања, али и пријатељске везе са многим људима и увијек, кад год ми то обавезе дозвољавају, радо дођем овдје. Kада сам сазнао да у клубу кубуре са опремом, а знајући колико се овдје омладинаца окупља, колико се озбиљно ради са свима онима који воле фудбал, и какав реноме и традицију сам ФK Власеница има, одлучио сам да анимирам својих пар пријатеља и да обезбиједимо један дио потребне опреме. Драго ми је што ће овај поклон допринијети бољем функционисању клуба, а надам се да ће бити још оних који ће, потакнути мојим примјером, на неки начин помоћи рад наших фудбалера“, казао је Младен Kојић.

   Први наступ у дресовима које им је поклонио Kојић Власеничани ће имати у недјељу, када на свом Градском стадиону дочекују Младост из Богутовог Села.