НАЧЕЛНИК КРАЉЕВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ У УЛИЦИ СЛОБОДАНА ПРИНЦИПА СЕЉЕ

863

Извор: Кабинет начелника општине Власеница

У урбаном подручју општине Власеница интензивно се ради на рјешавању кључних инфраструктурних проблема.
У улици Слободана Принципа Сеље у току су радови на реконструкцији комплетне водоводне мреже, након чега ће улица у дужини од 800 метара метара бити асфалтирана.
Ради се о саобраћајници која је знатно оштећена и за становнике овог дијела града дуги низ година представља проблем са којим се свакодневно сусрећу. Још већи проблем је неадекватно ријешена водоводна мрежа, резултат активности некадашње локалне власти у овој општини.
Проблем је захтијевао одговоран приступ који ће довести до дугорочног рјешења. Након детаљне анализе од стране надлежних служби, израђен је пројекат, а потом је Јавно комунално предузеће “Власеница” приступило извођењу радова.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове који теку планираном динамиком, те се у наредним данима очекује и модернизација ове улице. Трошкове реконструкције и асфалтирања финансира Општина Власеница.

Радови на модернизацији путне инфраструктуре дио су великог пројекта који је започет 2017. године, а повјерени су предузећу „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник.