ОД ИГЛЕ ДО ЛОКОМОТИВЕ: ПОСЈЕТИТЕ ”ТРГОВАЧКИ ЦЕНТАР” ВЛАСЕНИЦА

1038

 

   Према највишим стандардима трговачких објеката, смјештено у строги центар Власенице, ово мјесто је за кратак период од оснивања постало једно од најузбудљивијих трговачких одредишта у Власеници али и сусједним општинама из којих га купци радо посјећују.

   Очекује вас велики избор електро и водо материјала, боја и лакова, кућанских и пољопривредних апарата, машина и алата, метална галантерија, комплетна опрема за централно гријање и широк асортиман прибора за разне врсте заната. Прегледно изложена роба на полицама, љубазно особље и професионална услуга, осигураће неометано задовољство великом броју купаца и љубитеља квалитетних артикала по најповољнијим цијенама.

   Ново у понуди су и плочасти радијатори марке ”Аирфел”, савремене пумпе за централно гријање, затим електрични и комбиновани бојлери марке ”Тесy” и ”Платуним” са гаранцијом у трајању од 5 година. Издвајамо и ”Терморад” проточне бојлере – 10 година гаранције те зидне-за проточни бојлер арматуре марке ”Унитас”-једног од најквалитетнијих произвођача арматура! У понуди су и најновије масивне и екстра квалитетне славине које ће се лијепо уклопити у ентеријер сваке кухиње.

   ”Трговачки центар” нуди све ово са једним циљем – задовољити све потребе и жеље потрошача општине Власеница, околине и регије. Све информације можете добити позивојм на број телефона 065/885-591, као и путем друштвене мреже facebook, на званичној страници ”Трговачког центра:”

https://www.facebook.com/trcentar.vlasenica.9