ОТВОРЕН ”БУБАМАРИН СВИЈЕТ”-МЈЕСТО ЗА СВУ ДЈЕЦУ ВЛАСЕНИЦЕ!

1070

   На радост малишана који су се у великом броју окупили и с нестрпљењем очекивали дружење са популарним Маршалом из ”Патролних шапа”, у суботу је свечано отворена нова играоница-учионица и рођендаоница у Власеници. 

   На отварању у просторијама некадашње Робне куће, малишани и њихови родитељи су у свим садржајима ”Бубамариног свијета” уживали потпуно бесплатно, окружени приказима омиљених ликова из дјечијих цртића.

   Александар Шањић, идејни творац играонице, за наш портал је изјавио како је, препознавши потребу за оваквим мјестом у нашој општини, лако дошао до начина да реализује своју замисао.

   ”Пројекат је реализован уз финансијску подршку фондације ”Мозаик”, која ми је обезбиједила менторску и подршку за дигитални маркетинг. Ишао сам на бројне едукације и стекао многа сазнања која ће бити од користи за рад играонице”, истакао је Шањић.

   Он је додао да ће ”Бубамарин свијет” пружати услуге организације дјечијих забава и прославе рођендана, као и дневни боравак за малишане. Такође је најавио нове, едукативне активности:

   ”Планирамо покренути бесплатне радионице из разних области, на којима ће дјеца учити кроз игру а у припреми су и курсеви енглеског језика”, нагласио је Шањић истакавши притом да су у играоницу добродошла дјеца свих заједница.

   Велика понуда играчака уз које ће дјеца кроз забаву понешто и да науче, примамљива је за родитеље јер је инвентар играонице постављен у складу са стандардима о сигурности дјеце, која је најважнији задатак сваке играонице.

   ”Бубамарин свијет” отворен је у термину од 10 до 19 часова. Цијена боравка је 2 КМ за сат времена, 2 сата 4 КМ а 3 сата 5 КМ и укључује дјецу од 2 године старости па на више, под надзором стручно усавршене запослене особе.

Све информације можете добити лично, као и на facebook страници играонице:

https://www.facebook.com/bubamara26022018/