ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ФОКУС ГРУПИ, ТЕМА: МЕДИЈСКИ САДРЖАЈИ

570

   Извор: ”Медиацентар” Сарајево

  Медиацентар Сарајево позива све заинтересоване младе са подручја Власенице и Милића да се пријаве за учешће у фокус групи!

   Током фокус групе разговараћемо о вашим навикама кориштења медија и вашем мишљењу о медијским садржајима, те нарочито о садржајима који су пристрани и могу подстаћи искључивост и нетолеранцију међу младим људима у БиХ. Такође ћемо говорити о темама и формама који вас нарочито занимају и које бисте вољели пратити у медијима.

   Пријавити се могу заинтересоване особе које имају од 18 до 37 година. Фокус група ће се састојати од највише четрнаест учесника/ца, а дискусију ће водити истраживачице из Медиацентра. Вријеме одржавања фокус групе је 20. јуни, са почетком од 17 сати (с укупним трајањем од два сата), у просторијама Хотела М у Власеници. За све учеснике/це је обезбијеђена и накнада од 30 КМ и вечера. За учеснике/це који долазе ван Власенице, организатори ће рефундирати трошкове превоза. 

   Заинтересовани учесници треба да пошаљу апликациону пријаву, најкасније до 17. јуна текуће године. Пријаву и мејл адресу на коју је шаљете, имате на сљедећем линку:

https://media.ba/bs/event/istrazivanje-mediacentra-sarajevo-fokus-grupa-u-vlasenici

   Срећно!