“ПРВИ КОРАЦИ” ПОЧИЊУ СА РАДОМ

1241

Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Првог јулског дана Предшколска установа „Први кораци“ отвориће врата најмлађим Власеничанима.

Директорица Марија Тодоровић истиче да је срећна што ће власенички малишани убудуће имати много боље услове за боравак у вртићу.

„Радујемо се што ће наш вртић, након успјешно завршене реконструкције унутрашњег и вањског дијела објекта, поново бити испуњен дјечијом грајом. Поносни смо што смо успјели обезбиједити средства и, након 40 година од изградње, овај простор учинити љепшим и безбједнијим, и  наши малишани ће имати знатно боље и квалитетније услове за боравак и рад у вртићу. Ова реконструкција нам је омогућила и једну новину, а то је формирање јасличке групе, за дјецу узраста од 1 до 3 године, тако да родитељи више не морају да брину коме ће повјерити на чување своје најмлађе. Наравно, у складу са тренутном ситуацијом, а  сходно наредбама Института за јавно здравство Републике Српске, извршили смо све неопходне припреме за почетак рада и с радошћу чекамо нашу дјечицу“, казала  је директорица Тодоровић.

Реконструисану Предшколску установу „Први кораци“  протекле седмице посјетила je, и са начелником Мирославом Краљевићем свечано отворила, предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.