САОПШТЕЊЕ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА

1964

   Данас је, на иницијативу Општинске управе општине Власеница, уз координацију припадника Полицијске станице Власеница, спроведена акција тражења несталог суграђанина Драгана Печенице (59).

   У акцији је учешће узело 150 грађана Власенице, који су распоређени у групе претраживали терен на подручју Сушице, Лука и Металишта. Након сат времена потраге екипе су пронашле беживотно тијело несталог на локацији Металиште, чиме је потрага окончана.

   Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, који је био присутан на терену, изразио је саучешће породици Печеница. Краљевић се захвалио представницима Територијалне ватрогасне јединице, Општине Власеница, Ектродистрибуције Власеница, Шумског газдинства „Бирач“ Власеница, СШЦ „Милорад Влачић“, ЛУ “Игришта” Власеница и свим грађанима који су узели учешће, истичући важност организовања, заједничког дјеловања и јединства грађана када су у питању овакви трагични догађаји.
   Краљевић је навео да је захваљујући управо доброј организацији и свеобухватној акцији тражено лице пронађено, нажалост у беживотном стању.