ТОДОРОВИЋ: ПОЧЕЛЕ АКТИВНОСТИ ЗА ПРИПРЕМНИ ПРОГРАМ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

1089

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

У власеничкој Предшколској установи “Први кораци” проводе се активности везане за припремни програм пред полазак у школу.

“Као и сваке године, у нашој установи ће од 1. марта до 31. маја 2022. године бити организован припремни програм пред полазак у школу. Право на упис имају дјеца која су рођена 2015. и 2016. године, а која у увој радној години нису боравила у вртићу или нису била обухваћена ниједним видом предшколског образовања и васпитања. Ми овај програм реализујемо у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске, па позивамо све родитеље да до 19. новембра пријаве своје малишане. За упис је, уз пријаву,  потребно доставити родни лист дјетета, а то се може учинити сваког радног дана, у времену од 7 до 15 часова, у просторијама нашег вртића. Уколико је потребно, родитељи више информација могу добити на број 056 733 234”, казала је за наш портал Марија Тодоровић, директорица власеничког обданишта.

Kао и протеклих година, Министарство просвјете и културе Републике Српске сносиће све трошкове програма, осим хране, а биће ангажовани васпитачи са Бироа за запошљавање.