У ВЛАСЕНИЦИ СНИМЉЕНИ КАДРОВИ ЗА РОЂЕНДАН РЕПУБЛИЦИ

1061

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА

Међу градовима у којима су снимљени  кадрови за промотивни спот који ће, у склопу промотивне кампање поводом 30. година постојања Републике Српске,  бити емитован током централне прославе Дана Републике,  9. јануара, нашла се и Власеница.

„Широм Српске разговарали смо са грађанима о томе шта им она представља. Кренули смо из Невесиња, па преко Гацка, Фоче и Вишеграда  стигли у Власеницу. Даље идемо за Угљевик, преко Семберије пут Лијевча поља, Поткозарја и Крајине. Жељели смо да  чујемо шта нашим грађанима Република Српска значи, а сви одговори су веома емотивни и једва чекамо да сви виде колико је она свима у срцина“, казао је вођа продукцијске екипе, Зоран Пилиповић,  дипломирани аудио-визуелни умјетник из Бање Луке.

Међу нашим суграђанима чији ће се глас чути широм Републике је и гимназијалка Александра Лазић.

„Република Српска у мом срцу има једну посебну емоцију  јер је међу онима који су за њу  положили живот и мој деда. Драго ми је што сам у њој рођена и одрасла  и поносна што је стварла и моја породица“, каже  Лазићева.

Њеној  другарици Наталији Сушић Српска је симбол за слободу и сигурност.

„Република Српска мени представља безбрижно дјетињство, мој дом који нигдје друго на свијету не могу пронаћи. Поносна сам на то што слободно живим у земљи за коју су моји преци положили животе“, искрена је Сушићева.

Покровитељ промотивне кампање је  Кабинет предсједника  Републике Српске.