ВЛАСЕНИЦА КРЕЋЕ СА ДРУГОМ ПОСТАВОМ

847

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Иако у Милиће, на прву утакмицу у прољећној полусезони, Власеница путује без већине првотимаца, квалитетно одрађене припреме и добро уиграна екипа дају им право да се надају да ће са Супач поља донијети бар бод.

„Полусезону, фактички, почињемо са другом поставом, јер због картона у тиму неће бити Kовачевића, капитена Небојше и бека Милована. Везисти Филип Вуксић, Дејан Челић, Игор Шаргић и нападач Слађан Ступар, који је током зимске паузе појачао наше редове, одуствују због радних обавеза, као и голман Далибор Kовачевић и нападач Петар Дошић, који су тренутно ван земље. Због повреде лијевог зглоба паузираће и штопер Младен Мајсторовић, а упитан је и наступ везисте Драгана Петровића који има лакшу повреду ножног мишића. Оваква ситуација са играчким кадром посљедица је припрема, али и неизвјесне ситуације са вирусом корона. Било је упитно да ли ће се првенство наставити овог викенда, па играчи који раде у Бањој Луци нису ни стигли у Власеницу. Ипак, у Милиће не идемо са бијелом заставом, него да одиграмо што боље и покушамо да се изборимо за што бољи резултат. И у окрњеном саставу мамо добру и спремну екипу и вјерујем да млађи играчи могу да се изборе бар за подјелу бодова. Надам се да ћемо већ у наредном колу бити комплетни и и на свом терену спремно дочекати Фамос“, истиче Ђуро Вуксић, предсједник ФK Власеница.

У припремном периоду Власеничани су одиграли четири сусрета у којима су убједљиве побједе убиљежили против Јање 2009 1:3 и Трновице 1:4, а минималне поразе у мечевима са Босном из Kалесије 2:1 и братуначким Братством 0:2.