ВЛАСЕНИЦА ОСЛАБЉЕНА ЧЕКА ФАМОС

525

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Пред фудбалерима Власенице данас је тежак задатак. Екипа ослабљена неиграњем неколико стандардних првотимаца на свом Градском стадиону угостиће Фамос,  једну од најбољих екипа у лиги.

„С обзиром на то да противника чекамо без 5-6 првотимаца, играча који носе нашу игру, веома је тешко било шта прогнозирати. Чињеница је да је Фамос фаворит, не само због свог мјеста на табели, већ због свог квалитета. Ми већ неко вријеме имамо пех са играчким кадром, од повреде Ступара, преко пословних  обавеза које поједини играчи имају па не могу бити на утакмицама, до проблема због суспензија. Пред овај меч смо добили информацију да је нашег капитена Младена Мајсторовића и једног од најискуснијих играча Небојшу Ковачевића дисциплинска комисија казнила забраном играња све до краја првенства, што је за нас велики ударац. Данас не можемо рачунати ни на Славишу Мијатовића, ни Филипа Вуксића, а упитан је и наступ Ђорђа Богићевића, тако да смо у великом проблему. Без штопера и нападача тешко да ћемо успјети да се Фамосу супротставимо. Ипак, нећемо се унапријед предати, већ ћемо покушати да се изборимо за повољан резултат, а то је барем бод. Надам се да ће наши играчи из омладинских селекција, који су већ наступали за први тим, бити на висини задатка, јер на њих морам рачунати у наредном периоду. Ситуација није завидна, али шта да се ради, сем да дамо свој максимум и уздамо се и у мало среће“, казао је за наш портал тренер Власенице Владимир Јањић.

Утакмица 26. кола Друге лиге, група Исток, на власеничком Градском стадиону, између Власенице и Фамоса, игра се данас од 16.30 часова.