ВЛАСЕНИЦА СПРЕМНА ЗА ГАЧАНЕ

534

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

Навијачи Власенице нестрпљиво очекују утакмицу 22. кола Друге лиге, група Исток, са надом да ће, уз њихову подршку, на власеничком Градском стадиону бити убиљежена још једна побједа. Противник Власеничана у овом мечу је Младост из Гацка.

„Пошто смо у прољећном дијелу сезоне на свом терену убиљежили двије побједе и једнан реми, логично је да ни у овом дуелу нећемо дозволити да останемо без бодова. Нажалост, послије три везане побједе, стигао нас је умор и одсуство неких од кључних играча, тако да смо у посљедње двије утакмице одигране у гостима доживјели поразе, и на данашњем мечу морамо да се вратимо на побједничку стазу. Гачани имају добру екипу, што говори и чињеница да су у горњој половини табеле. У првом дијелу сезоне, у Гацку смо подијелили бодове, а надам се да ћемо сада успјети сва три уписати на свој конто. Тренер ни данас не може рачунати на повријеђеног Ступара, упитан је наступ Челића и Вуксића, али сигурно је да ћемо сви ми који истрчимо на терен дати све од себе да обрадујемо своје навијаче и побједом им се одужимо за велику подршку коју нам пружају на свакој домаћој, али и на неким гостујућим утакмицама“, казао је капитен Власенице Младен Мајсторовић.

Меч у Власеници игра се од 16 сати, а  суде га судије из Бијељине: главни судац Далибор Лукић и помоћници Раденко Јовић и Бојан Тојић.