ВЛАСЕНИЧАНИ НА 12. БРАТУНАЧКОЈ РЕГАТИ-ДРИНА НИЈЕ И НЕ МОЖЕ БИТИ ГРАНИЦА

1314

   Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

    Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, са педесетак својих суграђана, учествовао је на братуначкој, традиционалној, 12. регати – Дрински слалом 2019.
“Као и прошле године, ми смо дошли да подржимо своје пријатеље, комшије из Братунца, на овој манифестацији чији је првенствени циљ ширење добрих међуљудских и пријатељских односа. Ни киша није спријечила више десетина чамаца да исплове из Факовића. Братунчани су се још једном показали као одлични домаћини, јер су на половини пута, у Бјеловцу, све учеснике регате чекали војнички пасуљ и гулаш. Морам признати да је било величанствено учествовати на овој манифестацији, а посебна ми је част што су се моји драги пријатељи из Бање Луке одазвали на мој позив и придружили се мени и мојим суграђанима на овој регати. Захвалио бих се Недељку Млађеновићу, начелнику Братунца, на срдачном дочеку и гостопримству које нам је пружио. Драго ми је што се још једном показало да Дрина није и не може бити граница, већ напротив спаја све људе добре воље”, истакао је први човјек Власенице.
Општински одбор Савеза независних социјалдемократа у Власеници финансијски и организационо је подржао одлазак Власеничана на 12. регату у Братунцу.