ЖУРКА ЗА РАСТАНАК – НИГДЈЕ КАО У ВЛАСЕНИЦИ

1578

     Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Снажни загрљаји, сузе и обећања да ће њихова новостечена пријатељства трајати заувијек, обиљежила су растанак учесника другог Фестивала драмског стваралаштва Власеница 2019. 

   Седамдесет младих људи, чланова позоришних трупа из Мостара, Вишеграда, Kакња, Фоче, Завидовића и Требиња, током четири фестивалска дана дружило се са вршњацима из Власенице и из града подно Виселца понијело много успомена, нова другарства и понеку симпатију. 

   “Иако смо учествовали на многим фестивалима, нигдје нам није било овако као у Власеници. Сви су се трудили да нам боравак учине што пријатнијим, имали смо мноштво занимљивих садржаја. Поред глумачких радионица, у слободном времену имали смо прилику да обиђемо град и његове знаменитости и схватили смо да су људи овдје веома гостољубиви и срдачни”, казала је из Требињка Милана Никовић. 

   А да све буде као на реномираним фестивалима побринуо се и школски бенд „Crossroads“ приредивши незаборавну свирку за глумачку дружину. 

   “Фестивали су познати пo добрим журкама и наступима познатих музичких   имена, па зашто би овај у Власеници био изузетак? Наш бенд се потрудио да добром музиком направи сјајну атмосферу и ко зна, можда нам ово отвори врата за наступе у градовима из којих су дошли наши пријатељи”, шеретски прича Обрад Дракулић  из бенда „Crossroads“, и сам глумац у представи “Нека буде љубав”. 

   Сви учесници су се растали са чврстим обећањем: И сљедеће године ћемо се дружити у Власеници!