ГРАНТОВИ: ПОБОЉШАЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ У СЕКТОРУ ПЕРАДАРСТВА

1966

Извор:

    USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) позива квалификоване произвођачке организације да доставе захтјеве за додјелу бесповратних средстава за побољшање конкурентности у сектору перадарства, те на тај начин допринесу успостављању конкурентног пољопривредног сектора.
Заинтересоване организације легално регистроване у складу са законима Босне и Херцеговине пакет Јавног позива могу преузети овдје:

 http://http://farmabih.ba/bs/press/grantovi-poboljsanje-konkurentnosti-u-       sektoru-peradarstva/154

   Захтјеви морају бити достављени електронски, путем e-mail adrese [email protected], и у штампаној форми у један од уреда USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) (Сарајево, Тузла или Бања Лука), не касније од 16:00 сати, на дан 29. маја, 2017. године. Апликанти треба да прате упутства за аплицирање представљена у RFA документу.

    USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) ће организовати информативне састанке на којим ће се заинтересованим организацијама пружити све информације и упутства за подношење захтјева за бесповратна средства. Све заинтересоване организације се позивају да присуствују једном од ових састанака (долазак потврдити путем e-maila [email protected] до 5. маја у 11:00 сати).

Напомињемо да позив није отворен за индивидуалне пољопривредне произвођаче (физичка лица).

     Планирани термини и локације информативних састанака су сљедећи (тачне локације ће бити објављене на страници пројекта и путем е-маила пријављеним организацијама):
– Тешањ: 8. мај у 11:00
– Грачаница: 8. мај у 15:00
– Србац: 10. мај у 10:00
– Високо: 16. мај у 12:00

    Сва појашњења и упутства ће бити искомуницирана путем e-mail [email protected] или објављена на страници пројекта. Изјаве и/или интерпретације од стране било кога другог се сматрају неважећим.