ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ МАЛИНЕ НА ПОДРУЧЈУ ВЛАСЕНИЦЕ

1988

Извор:Општинска управа општине Власеница

Пројекат „Унапређење производње малине на подручју општине Власеница“

                                                 ЈАВНИ ПОЗИВ                                                              за одабир корисника/ца за пројекат Унапређење производње малине на                               подручју општине Власеница 2017. године

                       Позив је отворен од 15.4. до 15.5.2017. године.

    Удружење жена Подриња позива жене које имају пребивалиште на територији општине Власеница да се пријаве за учешће у пројекту Унапређење производње малине на подручју општине Власеница. Основни циљеви овог пројекта су унапређење производње малине уз промоцију одрживе производње, као и повећање броја жена у производњи малине кроз изградњу капацитета у сектору малинарства.

   Овај пројекат заједнички финансирају Америчка агенција за међународни развој USAID, Влада Краљевине Шведске (Пројекат за развој тржишне пољопривреде FARMA II) и Општинска управа општине Власеница.

   Главне активности које ће се спровести у оквиру реализације пројекта су организација теоријских предавања на тему правилна употреба пестицида, хербицида и фунгицида у процесу производње малине, као и одржива производња малине. Такође, пројекат предвиђа набавку неопходне опреме за производњу малина, као што су мреже за противградну заштиту, прскалице са мотором (атомизери) за третман малина, мотокопачице и системи за наводњавање.

   Заинтересовани се могу пријавити за учешће у пројекту до 15.5.2017. године, радним данима од 10:00 до 14:00 у просторијама Удружења жена Подриња у Дому културе у Власеници.

   УДРУЖЕЊЕ ЖЕНА ПОДРИЊА ВЛАСЕНИЦА Краља Петра 7, 75440 Власеница,
Тел: +387 66 208 597

E-mail: [email protected]