ПРИЈАВИТЕ СЕ НА 10. РЕГИОНАЛНИ САЈАМ ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА

2251

     Направите први корак и пријавите се на такмичење за најбоље пословне идеје које организује Удружење „Пријатељи Сребренице“ у оквиру пројекта „Млади предузетници за друштвене промјене“, у који је укључена и општина Власеница. Научите како се пише пословни план и процијените своју пословну идеју уз савјетодавну подршку Пословног савјетовалишта Удружења „Пријатељи Сребренице.“ Најуспјешнији полазници тренинга имаће прилику да представе своје пословне идеје на 10. регионалном Сајму пословних идеја.

    За најперспективније пословне идеје представљене на Сајму обезбијеђена су грант и бескаматна кредитна средства, са роком отплате до три године, као и награде.

    Пријаве су отворене за младе са подручја општина Сребреница, Братунац, Милићи, Власеница и града Зворника, старости од 18-35 година.

    Први пресјек броја пријава за учешће на X Сајму пословних направљен је 20.05.2017. Јавни позив за учешће на Сајму пословних идеја је стално отворен. Наредни пресјек броја пријава ће бити направљен 15.07.2017.

А   пликациони образац можете преузети са:ПРИЈАВНИ-ОПРАЗАЦ-ЗА-10.-САЈАМ-ПОСЛОВНИХ-ИДЕЈА.pdf

    За више информација контактирајте Удружење „Пријатељи Сребренице“ путем телефона 056/440-165 и путем емаила: [email protected]