НАЧЕЛНИК КРАЉЕВИЋ КОШАРКАШИЦАМА И АНЂЕЛИ ЧЕСТИТАО ТИТУЛУ

645

Начелник Власенице Мирослав Краљевић је пионирској екипи КК “Власеница”  упутио честитку поводом освајања првог мјеста у Final fouru, а њиховој саиграчици Анђели Петковић за титулу MVP турнира, коју преносимо у цјелости.

Драге моје Власеничанке, драге наше кошаркашице, драга Анђела, 

Са неизмјерним поносом сам примио вијест да сте најбоље у БиХ! Поносним ме учинила вијест да је ваша саиграчица Анђела Петковић проглашена за најкориснију играчицу турнира!

Знам колико труда у рада улажете на сваком тренингу, на свакој утакмици коју играте, знам колико то одрицања од вас захтијева, али знам и да то све доноси резултате којим се дичите и ви, ваш клуб КК “Власеница”, наш град и ја сам.

Ви сте још једном показале да се Власеница с правом назива расадником талената и градом кошарке. Савладавши у полуфиналу и финалу Final Foura екипе  из Тузле, Бијељине и Тешња, доказале сте да да бој не бије велики град из кога неко долази, већ бој бије срце јуначко, а ваша су сигурно таква. 

Драге наше кошаркашице, ви наставите вриједно да тренирате и да постижете резултате, а ја ћу, као и увијек до сада, бити ту да вас подржим и помогнем у свему што могу! Бескрајно поносан што сте титулу донијеле у наш град, упућујем вам искрене честитке!

                                                                           Начелник Мирослав Краљевић