ВЛАСЕНИЦА СЕ СПРЕМА ЗА СТРИТБОЛ ТУРНИР

1193

Т. Голијанин / Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

На кошаркашком терену у склопу власеничког Градског стадиона ових дана је веома динамично. Припреме за први Стритбол турнир 3×3 су у току.

“С обзиром да желимо да овај Турнир буде организован на врхунском нивоу и да га учесници памте по најбољем и сљедеће године се врате у Власеницу, одлучили смо да им обезбиједимо и врхунске услове за игру. Kренули смо од кошева. Јуче су скинути стари, офарбана је постојећа конструкција и почело је постављање нових кошева. Kао што смо већ рекли, да би се створили услови за атрактивнију игру, набављени су зглобни обручи са три опруге, а биће постављеене табле од плексигласа. Морам истаћи да у акцији уређења игралишта учествује велики број заљубљеника у баскет, а морамо се похвалити да нам помаже и репрезентативац БиХ, наш суграђанин, Александар Лазић”, каже Далибор Видовић из Организационог одбора Турнира.

Он наглашава да ће до петка, када је планирано да снаге одмјеравају омладинске екипе, терен бити потпуно уређен.

“Остало је још да стари рефлектори буду замијењени лед рефлекторима, јер ће утакмице, због великих врућина, бити игране у вечерњим сатима, и да се постави гумирана подлога како би се спријечиле повреде током игре. Ми смо задовољни како припреме теку и сигурно је да ће такмичари током Турнира имати одличне услове за игру”, истиче Видовић.

Први Власеница Стритбол турнир 3×3, биће одржан 9. и 10. 7, а крајњи рок за пријаву екипа је 8.7.2021. године.