ИЗБОРИ У ВЛАСЕНИЧКОМ СНСД-У, МИРОСЛАВ КРАЉЕВИЋ НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА

4239

   Текст: Т.Голијанин/Инфо портал ВЛАСЕНИЦА 24

   Мирослав Kраљевић ће у наредне четири године бити на челу Општинског одбора Савеза независних социјалдемократа Власеница – једногласно је одлучено на Општинској изборној конференцији која је одржана  у петак. 

     Чланови новоконституисаног Општинског одбора су за потпредсједнике изабрали: Весну Пајић, Гордану Трампић, Горана Ђурића, Александра Kраљевића и Жељка Лукића. Младен Поповић изабран је за предсједника Предсједништва Општинског одбора,  функцију предсједника Младих социјалдемократа обављаће Јована Ђогић, а Снежана Ђурић је изабрана за секретара. Општинској изборној конференцији, на којој је било 150 делегата, присуствовао је потпредсједник Савеза независних социјалдемократа, премијер Радован Вишковић. 

   Мирослав Kраљевић, члан  Главног одбора и предсједник Општинског одбора Савеза независних социјалдемократа Власеница, кандидован је од свих мјесних одбора. 

     “Избори који су проведени дио су страначког статута и драго ми је што је све протекло у демократском духу и што су делегати били озбиљни и сложни. Пред нама је изборна година и ми ћемо дати све од себе да оправдамо повјерење наших чланова, којих у Власеници тренутно има око 1500, као и наших гласача, и да наставимо водити Власеницу путем просперитета и у боље сутра.       Новоизабраном руководству честитам и сигуран сам да ће својим радом оправдати повјерење  које су им делегати пружили”, истакао је Kраљевић. 

      На Општинској изборној конференцији конституисан је  Општински одбор и усвојен Пословник о раду.