СНСД КАМПАЊУ ПОЧИЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНО – ЛИЈЕПЉЕЊЕМ ПРВОГ ПЛАКАТА НА ТРГУ СРПСКИХ БОРАЦА

1716

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа Власеница у предизборну кампању креће на начин који је већ постао традиција – лијепљењем првог плаката на Тргу српских бораца.

“Мирослав Краљевић, кандидат за начелника општине Власеница, ће данас у 15.15 часова, са кандидатима за Скупштину општине Власеница, у центру Власенице, залијепити први плакат и на тај начин ће и наш општински одброр почети кампању. Позвао бих све симпазитере Савеза независних социјалдемократа, као и људе који планирају да нам дају подршку на предстојећим изборима, да нам се и данас придруже на Тргу српских бораца и својим присуством увеличакју овај догађај, наравно, уз поштовање свих прописаних мјера”, казао је Александар Краљевић, шеф Клуба одборника Савеза независних социјалдемократа у Скупштини општине Власеница.

Краљевић је додао да ће кандидати Савеза независних социјалдемократа данас имати још неколико активности.

“Након лијепљења првог плаката, обићи ћемо неколико вишечланих породица, којима ћемо уручити пакете гардеробе погодне за хладне дане који слиједе. У 18 часова, у Народној библиотеци, ћемо присуствати промоцији књиге младе власеничке пјесникиње Бојане Марковић, и тако јој и симболично пружити подршку у њеном раду”, навео је шеф Клуба одборника Савеза независних социјалдемократа у Скупштини оппштине Власеница.

Локални избори биће одржани 15.11.2020. годинe